Over ons

Over Advieskantoor Aarnoudse

Advieskantoor Aarnoudse is een klein advieskantoor dat haar dienstverlening afstemt op het midden- en kleinbedrijf in de regio Arnhem.
Na ruim 10 jaar in de accountancy te hebben gewerkt bij een Big Four kantoor, een gerenommeerd Arnhems kantoor en een jaar in het bedrijfsleven om een onderneming naar een hoger niveau te tillen, is het tijd om de ervaring onder eigen naam voort te zetten om op deze manier meer ondernemers te kunnen ontlasten op administratief gebied.

Door de goede relatie met EY is besloten een samenwerking aan te gaan met hun kantoor in Arnhem. EY verzorgt de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, alsmede de hiermee samenhangende advisering. Voorts zal EY haar expertise inbrengen bij fiscale en juridische kwesties die zich bij onze gemeenschappelijke cliënten voordoen.
Vanwege onder meer de hoge mate van specialisaties op fiscaal terrein binnen EY zien wij in deze samenwerking een aanzienlijke toegevoegde waarde voor onze cliënten.

Werkwijze

Wij zullen tijdens het gesprek kort in kaart brengen hoe wij denken dit aan te pakken.

In een offerte zullen wij de uit te voeren werkzaamheden, tijdsplanning en uiteraard de kosten in kaart brengen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ook het is mogelijk om in gelijke maandelijkse termijnen te betalen, waardoor de kosten worden verspreid over het jaar.

Contactformulier

Wilt u uw kostbare tijd liever besteden aan werk dat belangrijk is voor uw onderneming?

Maak vrijblijvend een afspraak. Dit kunt u doen door het contactformulier in te zenden of ons te bellen.