Financiële administratie - Advieskantoor Aarnoudse

Een goede financiële administratie geeft ten alle tijden inzicht in de onderneming. Het helpt de ondernemer de juiste beslissingen te nemen.
Een goede boekhouding

Helpt je onderneming gezond te blijven


Of je nu een kleine eenmanszaak of grote vennootschap runt, beiden hebben ze verplichte zaken die zij moeten bijhouden en opgeven aan de belasting met betrekking tot de financiële administratie. Het is daarom van groot belang dat dit goed gebeurd. Een goed bijgehouden boekhouding belangrijke informatie op over je bedrijf, zoals de ontwikkeling van de winst en de kosten die worden gemaakt. Of de totale kostprijs van je product, is deze nog wel binnen de gezonde marges? Andere belangrijke financiële indicatoren die we monitoren zijn de gemiddelde betaaltermijn en omvang van de debiteuren, loopt deze niet te ver op? Of de liquiditeit van de onderneming en de ontwikkeling van de rekening-courant, allemaal zaken die wij in de gaten houden om zo de onderneming financieel op de rail te houden.

Statistieken wijzen uit dat er ondernemingen waarvan de financiële administratie goed wordt bijgewerkt, minder vaak failliet gaan. Ondernemingen die ook nog actief sturen op de analyses van de cijfers, groeien bovendien sneller en maken meer winst.Meer dan cijfers alleen

Bedrijfsoptimalisatie

Je bedrijf financieel gezond maken en houden.

Analyse van de cijfers
Een grondige analyse van de cijfers brengt de mogelijkheden en potentie van de onderneming goed in beeld.

Optimaliseren van kasstromen
Waar zijn bezuinigingen mogelijk, waar kunnen marges omhoog, waarin moet je investeren.

Ruimte om te groeien
Een bedrijf dat financieel geoptimaliseerd is, krijgt ruimte om te groeien.

CONTACT OPNEMEN